Geri

Geyve’de Muhtarlar Toplantısı

Geyve ilçesinde muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Geyve ilçesine bağlı mahalle muhtarları sorunlarını yetkililere ileterek çözüm aradı
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Kaymaamlığı Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Vali Hüseyin Avni Coş, Kaymakam İlyas Memiş, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Emin Dursun, İl Emniyet Müdür Vekili Cengiz Danışan, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Müftü Vekili Yunus Acar, İl Çevre Şehircilik Müdür Vekili Uğur Korkmaz ve ilçe kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş ilçede yapılan kamu yatırımları ve sorunlar hakkında bilgi verdi.

Vatandaş devlet buluşmasında sunum yapan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: “ ilçemize 110 bin ton asfalt attık. İlçe merkezinde ve Alifuatpaşa’da en ufak bir sorunumuz yok. Yatırımlarımızı hızla sürdürüyoruz ve 50 dönüm üzerine inşa ettiğimiz mesire alanımızı bayramda açılışını yapacağız. İlçe merkezinde asflatlama işini tamamlayınca mahallelerimizde çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu kapsamda, Karaçam, Nuri Osmaniye, Bağlarbaşı, Doğantepe ve Umurbey mahallelerimizi sıcak asfaltla buluşturduk. Şuan mahallerimize günde 400 metre kilitli parke döşüyoruz. 2019 yılına kadar bütün mahallelerimizde kilitli parke çalışmasını tamamlayacağız.Yaşanabiliri ilçe haline getırmek içim çalışmalarımız devam ediyor. Geyvemiz 50 bin nüfusa yakışacak bir ilçe olacak. Çalışmalarımızda bize katkı sağlayan AK Parti Sakarya Milletvekilii Şaban Dişli’ye teşekkür ediyorum” dedi.


Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş bu tür toplantıların önemine değinerek: “ Teknoloji ile birlikte aile bütcelerimizde yeni gider kalemler var. Bunları karşılamak için 50 sene önce olduğu gibi zirai ürünler üreterek yada hayvancılık ürünleri üreterek karşılamaya kalkarsak yetişmez. Bu giderleri karşılamak için yeni gelir kaynakları elde etmemiz lazım. Bunun içinde çok çalışıp enerjimizi iyi kullanıp zamanımızı boşa harcamayacağız. Elimizden geldiğince üretime önem vereceğiz. Üretimde Geyve önde gelen ilçelermizden. Ürülerimzin niteliki hale gelmesi için başkan Murat Kaya’nın çalışmaları var. Biz valilik olarak Geyve’deki yatırımlara destek vermeye devam edeceğiz.. 15 Temmuzda darbeye karşı dik durdugunuz için hepinize müteşekkirim ” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Coş muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek yetkililere çözümü konusunda talimat verdi.

Geyve Haber

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs