Geri

AKGIDA Maçlarında Heyecan Dorukta

AKGIDA Lactalis Geleneksel 7.Halı Saha Futbol Turnuvası çok heyecanlı geçiyor.
Editör Editör


Pamukova Çelikler Spor Tesislerinde yapılan halı saha futbol turnuvasını; Hakan Uysal, Zafer Akça, Hakan Özdil, Hüseyin Özkan, İsmail Karadayı, Tarık Çakmak, Celalettin Gür, Salim Çakır  ve Ferdi Körükçü organize etti. Geleneksel turnuvanın değişmez hakemi Özcan Sevinç, maçları başarıyla yönetiyor.


SEYİRCİ COŞTU

20 takımın kıyasıya mücadele ettiği maçlarda sona gelindiYarı final maçları; Kasa Palet İade - Taze Peynir ve Tatlı- Kalite takımları arasında yapıldı. Kasa Palet İade, Taze Peynir'i 11-4 yenerek finale kaldı. Kalite takımı da Uğur, Enes ve Emre'nin attığı gollerle Tatlı'yı 4-2 yenip finale çıktı. Cuma günü Kasa Palet ile Kalite arasında birincilik, Taze Peynir- Tatlı takımları arasında üçüncülük kupasını alma mücadelesi yapılacak. Adem Bal, Aşkın İlhan ve Salih Demirel'in gol kıralı olmak için yarışması seyirciyi coşturuyor.


DOSTLUK KAZANSIN

Kalite takımı finale kalınca, oyunculara ve seyircilere lokantada yemek ısmarlayan Kalite Güvence grup müdürü Akın Güney şunları söyledi: Finale kaldığınız için tüm oyunculara ve onları destekleyen seyircilerimize teşekkür ediyorum. Hepiniz aynı holdingde çalışan arkadaşsınız. Kırıcı bir şekilde değil centilmence maç yapmanızı ve dostluğun kazanmasını tavsiye ediyor, final maçında başarılar diliyorum.  

MEHMET AYDOĞAN 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs