Geri

CHP 'den Dolu Felaketine Uğrayan Köylere Çıkartma

CHP İl Başkanı Vahit Serbes ve Beraberindeki Heyet Geçen Hafta Dolu Afetine Uğrayan Köylere Ziyaretlerde Bulundular.



CHP İl Başkanı Vahit Serbes ve beraberindeki heyet,geçen hafta dolu afetine uğrayan Geyve'nin köylerini gezdi.Köylülülerle dertleşen ve dertlerini dinleyen heyet üzerlerine düşen ne varsa ve yapabilecekleri ne varsa yapmaya hazır olduklarını deklare ettiler.





CHP Sakarya il başkanı Vahit Serbes ve Sesob Genel Koord. ve CHP Geyve belediye başkan adayı Atilla Zeytinoğlu, afete uğrayan köylerin ziyaretinde.



 





CHP Sakarya il başkanı Vahit Serbes Safibey köyünde orada hazır bulunan köylülere yaptığı konuşmada iktidara yüklendi.Sakarya 6 milletvekili çıkartmış ve bunların 5'i iktidar partisinden.Bu köylere dolu vurmuş ve üzerinden bir hafta geçmiş.Nerde bu iktidarın milletvekilleri?Köylülere dönerek ;nerde sizin vekilleriniz diye sitem etti.Köylülerin köylerine sadece ilçe tarım müdürlüğünden 2 teknikerin geldiğini ve bir kaç yere bakıp gitiklerini ve başka da kimsenin gelmediğini Sakarya CHP il başkanına söyleyerek sitemde bulundular.





CHP Sakarya il başkanlığı kadın kolları da köy gezilerinde eşlik ettiler ve dert dinlediler.





Geyve CHP ilçe başkanı Osman Erköse Safibey köyünde yaptığı konuşmada; buralarda yani köylerinizde yıllarca sizlere hizmet verdim, sizlerden bazı ricalarda bulundum ama karşılığını göremedim.Daha benden ne istiyorsunuz?Hiç kimse bana eksi bir şey diyemez ve herkes beni tanır.Bundan sonra sizden artık bizlere ve bu ekibe destek olmanızı en çok sizlerin iyiliği için rica ediyorum diyerek sözlerini bitirdi.





CHP Sakarya İl başkanı ve beraberindeki heyet Çengel köyünde köylülerle birlikte.





Çengel köyü sakinleri geçtiğimiz pazar günü yaşanan dolu afetinden yarı yarıya etkilendiklerini dile getirdiler.





Geyve Sulama Birliği başkanı Özer Beyle birlikte Sesob Genel Koord. CHP Geyve belediye başkan adayı Atilla Zeytinoğlu Bozören köyünde köylülerin dertlerini dinlediler.





Sakarya CHP il başkanı Vahit Serbes ve beraberindeki heyet Bozören köyüne geldiklerinde Köy muhtarı Mehmet Ünalı anlattı misafirler hayretler içinde kaldı.Bozören köyü geçen hafta yağan doludan %100 zarar görmüştü.Muhtar Mehmet Ünalı yaptığı konuşmada;biz yetkililerden af gibi benzeri şeyler istemiyoruz.Sadece kredi koop.sulama birliği ve ziraat bankası gibi borçlarımızın bir süre ertelenmesini talep ediyoruz.Borcumuza sadığız ve arkasındayız ancak gördüğümüz zarar üzerine bir süre ertelenmesini istiyor ve bekliyoruz diyerek sözlerine son verdi.





Sakarya CHP il başkanı Vahit Serbes Bozören köyü muhtarı Mehmet Ünalı'ya seslerini duyurabilmek için her türlü eylem desteği sözü verdi.Ayrıca gerekirse kendi genel başkanları başta olmak üzere,Sakarya valisi ve ilgili kim varsa konudan haberdar ederek harekete geçmelerini sağlayacağını söyledi.





Köylülerle birlikte zarar gören alanlara da giden heyet gördükleri manzara karşısında hayretler içinde kaldılar.Dolu bağ kütüklerini resmen tıraşlamış ve %100 zarar vermişti.





Bozören köyü muhtarı Mehmet Ünalı Sakarya CHP il başkanı Vahit Serbes ve Sesob Gen.Koord.Atilla Zeytinoğlu ve basın mensuplarına dolunun açtığı zararı şöyle tarif ediyordu; Şu gördüğünüz üzüm dalları zarar görmüştür ve bu dallar en az 4 yıl sonra ancak normale dönecek ve üzüm vermeye başlayacaktır.





Heyet hayret ve üzüntü içinde muhtar Mehmet Ünalı'yı dinlerken.





İşte dolu ve onun yol açtığı ,Bozören köyünde bir üzüm bağı.





CHP Sakarya il başkanı ve bareberindeki heyet ile köylüler brilikte zarar gören tarım alanlarını gezdiler.





Dolu afetinde zarar gören köyleri ziyareti sırasında CHP Sakarya il başkanı Vahit Serbes,gördükleri karşısında etkilenmiş ama ziyaret sırasında dinmeyen ve yoğun yağan yağmurdan ise hiç etkilenmemiş gözüküyor.





Sakarya CHP il başkanı Vahit Serbes,CHP Geyve ilçe başkanı Osman Erköse,sesob Koord.ve Geyve belediye başkan adayı Atilla Zeytinoğlu Kozan köyünde.





CHP Sakarya kadın kolları heyeti de Kozan köyünde.





CHP Sakarya il başkanı Vahit Serbes kendilerini çok iyi ağırlayan Bayat köylülerine köy kahvesinde teşekkür konuşması yaptı.



Vahit Serbes burada yaptığı teşekkür konuşmadından sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi;2007 seçimlerinde bugünkü iktidara %50 oy verildi ama sizler de çok iyi biliyorsunuz ki bu daha çok tercihle değil tehdit ve korku ile oldu.Cumhuriyet tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'nin toplam dış borcu 2002 yılına kadar 220 milyar dolardı.Bunların iktidarında bu rakam 580 milyar dolara çıktı.Devletin kendisi ile,hukukla,mahkemeler ile,çiftçi ile kavgalılar.2007 seçimleri olduğu bir yıl oldu erken seçim naraları atmaya başladılar.Ülke peşkeş çekildi.Bütün kitler yabancılara resmen kendi menfaatleri için pazarlandı.Köylünün hali meydanda.Bizleri memnun etmek istiyorsanız kendinizi mutlu edin ve korkmadan ilk seçimde sandıkta derslerini verin diyerek sözlerine son verdi.





Bayat köyü sakinleri gelen heyeti ve konuşmaları yoğun ilgi ile izledi.





Tekrar söz alan Vahit Serbes ayrıca bütün herkesin babalar gününü de tebrik etti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs